Проекти

Проект:

Да дадем на всяко дете с увреждане да порастне

Да дадем на всяко дете с увреждане да порастне
Първият ни коледен благотворителен концерт посвещаваме на каузата “Да дадем на всяко дете с увреждане да порастне”, подкрепена от Национален Фонд Свети Никола. Дарението е на обща сума от 18,762 лева , от които сме набрали вече около 7,000 лева , и е предназначено за закупуване на нова медицинска апаратура за рехабилитационните детски центрове в Благоевград и Хасково.
Благодарим също така на всички от вас които подкрепиха нашата кауза за закупуване на медицинска апаратура за детските болнични центрове в Хасково и Благоевград. Досега сме постигнали около 2/3 от целта си, като остават още около 6,500 лева . Благодарим и на онези от вас, които обмислят или възнамеряват да подкрепят тази благородна кауза за деца в неравностойно положение, които се нуждаят от медицинска помощ и рехабилитация. Банковите сметки на нашия партньор Национален Фонд Свети Никола са на сайта ни, а ако имате допълнителни въпроси ни пишете на charityconcerts4kids@gmail.com
Да дадем на всяко дете с увреждане да порастне
Да дадем на всяко дете с увреждане да порастне Децата от центъра във Велико Търново се наслаждават на концерта ни на живо . Снимки от НФ СВ. Никола

Скъпи приятели, щастливи сме да споделим с вас , че благодарение и на кампанията ни и на коледния ни концерт, и с помощта на НФ Свети Никола , вече сме набрали около 3/4 от средствата необходими за закупуването на двата апарата . НФ Свети Никола вече е поръчал и платил първия апарат за детския център в Благоевград с очаквана доставка и дарение до края на Февруари . Апарата се казва - Thera Trainer TIGO и представлява тренажьор за активна и пасивна рехабилитация на долен и горен крайник . Той ще се използва от деца и младежи с всякакви ортопедични заболявания , както и такива с детска церебрална парализа, болест на Бехтерев и други.

Остават ни около 5000 лева до целта от 18,500 лева, за да можем да закупим и втория медицински апарат.

Сърдечно благодарим за щедростта на всички вас , които ни гледаха и помогнаха за кампанията. Със следващите ни благотворителни концерти продължаваме работата с Национален Фонд Свети Никола , за да постигнем целта и да можем да помогнем на много деца в неравностойно положение.

Проект:

Дарителска кампания, посветена на събирането на дрехи и парични помощи за Украински деца бежанци , настанени в комплекс Марина Кейп

Скъпи приятели,

Преди седмица решихме да започнем нова дарителска кампания, посветена на събирането на дрехи и парични помощи за Украински деца бежанци , настанени в комплекс Марина Кейп, Ахелой (www.marinacape.com) . Става въпрос за над 60 деца, на възраст между 2 и 17 години , които имат нужда от пролетно - летни дрехи , може и втора употреба.

Дрехите моля да изпращате на адрес :

Marina Cape Vacation Complex
Aheloy 8217, Burgas, Bulgaria
Tel: +359899997628
Радостина Пантелеева
radostina.panteleeva@marinacape.com

Благодарим ви от сърце !

Нашата благотворителна кампания за набиране на дрехи в подкрепа на украинските деца бежанци , настанени в комплекс Марина Кейп набира скорост . Тук виждате част от дрехите - нови и втора ръка с които успяхме да зарадваме децата за Великден .